Kære patienter

 

Hvad gør vi for at gøre tandlægebesøget så trygt og sikkert som muligt under coronasituationen?

 1. Vi sørger for så få som muligt mennesker i venteværelset, du bedes derfor komme alene. Du kan også bidrage ved ikke at komme for tidligt til din aftale.
 2. Der er ikke krav om corona-pas på tandklinikker.
 3. Vi benytter værnemidler efter forskrifterne. Du skal have mundbind på i venteværelset.
 4. Lad eventuelle ledsagere vente udenfor eller i bil.
 5. Du må gerne melde din ankomst i receptionen og derefter vente udendørs.
 6. Husk at holde afstand i receptionsområdet og brug det opstillede håndsprit.
 7. Har du sygdomstegn på coronavirus skal du udsætte din aftale. Vi må ikke behandle patienter med sygdomstegn i almen tandlægepraksis.
 8. Er du i en særlig risikogruppe for svært forløb ved coronavirus, skal vi vurdere om din behandling tåler udsættelse. Vi har ikke adgang til din læges journal – og du skal derfor gøre os opmærksom på hvis du er i en risikogruppe. Læs mere om risikogrupperne her
 9. Vi har i forvejen meget fokus på hygiejne, bruger værnemidler og følger de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer for Tandklinikker (NIR) fra Statens Serum Institut, men gør herudover ekstra rent på dørhåndtag, overflader i receptionen, klinikker og dankortautomat. Du kan bidrage ved at spritte hænderne af ved ankomst.
 10. Patienttoilettet bør kun anvendes ved uopsætteligt behov. Det er i øjeblikket ikke tilladt at børste tænder på klinikken.
 11. Mød kun op på klinikken efter telefonisk aftale.

 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 65321135 eller info@almera.dk