Kære patienter

Vi har nu igen åbent for undersøgelser, tandrensning og behandlinger.

Hvad gør vi for at gøre tandlægebesøget så trygt og sikkert som muligt under coronasituationen?

  1. Vi sørger for så få som muligt mennesker i venteværelset, du bedes derfor komme alene. Du kan også bidrage ved ikke at komme for tidligt til din aftale.
  2. Husk at holde afstand i receptionsområdet og brug det opstillede håndsprit.
  3. Har du sygdomstegn på coronavirus skal du udsætte din aftale. Vi må ikke behandle patienter med sygdomstegn i almen tandlægepraksis.
  4. Er du i en særlig risikogruppe for svært forløb ved coronavirus, skal vi vurdere om din behandling tåler udsættelse. Vi har ikke adgang til din læges journal – og du skal derfor gøre os opmærksom på hvis du er i en risikogruppe. Læs mere om risikogrupperne her
  5. Vi har i forvejen meget fokus på hygiejne, bruger værnemidler og følger de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer for Tandklinikker (NIR) fra Statens Serum Institut, men gør herudover ekstra rent på dørhåndtag, overflader i receptionen, klinikker og dankortautomat. Du kan bidrage ved at spritte hænderne af ved ankomst.
  6. Grundet kraftig øgede omkostninger til blandt andet værnemidler og andre tiltag tager vi et gebyr på 92,- kroner pr. forløb.
  7. Patienttoilettet bør kun anvendes ved uopsætteligt behov. Det er i øjeblikket ikke tilladt at børste tænder på klinikken.
  8. Vi vil gerne tilbyde, at vi sender dig regningen pr. e-mail – alternativt kan du få et girokort med regningen med hjem. Dette er for at reducere ventetiden i receptionsområdet.
  9. Mød kun op på klinikken efter telefonisk aftale.

 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 65321135 eller info@almera.dk