Høj kvalitet af personale, udstyr og materialer

På tandklinikken Almera har vi meget fokus på udvikling og efteruddannelse af alle ansatte, og vi deltager ofte ved forskellige konferencer, seminarer og efteruddannelseskurser.

Klinikken er udstyret med nyt og moderne udstyr inklusiv panorama røntgen, mikroskop til rodbehandlinger, digital røntgen og fladskærm ved næsten alle tandlægestole.

Vi lever fuldt op til sundhedsstyrelsens strengeste krav til sikkerhed, omhyggelighed og hygiejne, og bruger udelukkende materialer fra førende internationale leverandører.

 

Hyggelig atmosfære
Samtidig gør vi meget ud af, at her skal være hyggeligt at komme – både for patienter og personale.

De fysiske rammer er optimale: I alle rum går mindst ét vindue helt ned til jorden, hvilket giver et dejligt lysindfald – og skiftende udsyn efter årstiderne! Der er ingen lange gange, og da alle indvendige døre er af glas, er her dejligt lyst og rummeligt. Og så er flere af vore tandlægestole vårgrønne…

Det psykiske miljø arbejder vi også hele tiden med, da vi er sikre på, at vores arbejdsglæde og sammenhold er med til at skabe den gode stemning på klinikken.

 

For at udnytte vores personales kompetencer bedst muligt, så vil undersøgelser og tandrensninger altid foregå hos en af vores tandplejere.

Tandlægeskræk

Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk i mere eller mindre grad. Det er vi meget bevidste om, og vil meget gerne forsøge at afhjælpe.
Det er nemmest at få dig ud over tandlægeskrækken, hvis du siger det højt til din behandler. Tit kan skrækken afhjælpes ved at der er god tid til tingene og snakket højt om, hvad der sker inde i din mund.

I nogle tilfælde kan vi også afhjælpe med akupunktur, der kan virke beroligende eller angstdæmpende.