Hos os er det altid en tandplejer, som laver eftersyn af dine tænder og tandkød. Samtidig suppleres din daglige tandhygiejne ved at fjerne tandsten og rense dine tænder i dybden for misfarvninger og belægninger. Tandplejeren er uddannet specifikt til at varetage tandeftersyn og foretage grundige tandrensninger.

Vi anbefaler, at du regelmæssigt får foretaget et eftersyn af dine tænder for at forebygge evt. begyndende tandskader inden de udvikler sig til mere alvorlige problemer. Intervallet mellem eftersyn aftales individuelt, da det afhænger af dine tænder og din almene sundhedstilstand.

Kamera og røntgen
Vi har hjælpemidler som røntgen og nu også intra-oral kamera, som gør os i stand til at behandle problemer i opløbet. Med kameraet kan vi tage billeder og forstørre dem 35 gange og dermed finde små huller, revner og utætte fyldninger på et tidligere tidspunkt og sætte ind og forebygge mere alvorlige konsekvenser. Du kan selv se billederne på en fladskærm og kameraet er også velegnet til før- og efter- billeder samt til dokumentation i f.eks. forsikringssager.
Med røntgen kan vi se knoglernes beskaffenhed..

Daglig tandpleje
Tandplejeren er samtidig uddannet til at give dig udførlig instruktion i, hvordan du bedst passer dine tænder, tandmellemrum og tandkød til daglig. Tandplejeren hjælper med at finde det bedste “værktøj” til dig, og instruerer gerne i brug af el-tandbørste, tandtråd, tandstikkere, mellemrumsbørster m.m.. Vi har altid et godt tilbud på de enkelte produkter i vores tandplejebutik.

Vores hold af tandplejere